Fă o programare

Bridal Makeup

Bridal Makeup

Machiajul miresei este o parte esentiala in planificarea marelui eveniment deoarece toate fetele isi doresc sa arate perfect pe tot parcursul acestei zile speciale.

 

De aceea, cea mai importanta caracteristica a machiajului de mireasa este rezistenta acestuia. Machiajul variaza de la o persoana la alta, cel mai important lucru fiind tipul de machiaj pe care il doreste mireasa.

 

De asemenea, machiajul se adapteaza in functie de alti factori precum, culoarea si modelul rochiei, de trasaturie fetei, culoarea parului si a ochilor etc. De aceea, toate miresele sunt incurajate sa faca o proba de makeup inaintea evenimentului pentru a testa rezistenta acestuia si pentru a incerca diferite tipuri de machiaj.

 

Este un MUST ca machiajul Bridal sa arate bine in diferite lumini precum lumina zilei, lumina galbena (cea din biserica), lumina difuza si lumina de blitz. Pentru a indeplini aceste conditii, machiajul va fi realizat in texturi cremoase si pudrate plus combinatii de culori calde si reci pentru ca mireasa sa arate perfect in orice tip de lumina.

 

Toate produsele folosite sunt waterproof, rezistente la transfer si peliculogene.

 

Pentru ca machiajul miresei sa arate impecabil, aceasta trebuie sa tina cont si de alti factori externi precum hidratarea intensa cu cel putin doua saptamani inainte de eveniment, o rutina de skincare si creme cu SPF.

 

AI UN EVENIMENT ÎN VIITORUL APROPIAT ?

FĂ O PROGRAMARE